AENO Sous Vide SV1 varič - diskusia
Výrobca: AENO
EAN: 5291485011505
Objavte sous-vide
Sous-vide (francúzsky výraz „vo vákuu“) je metóda pomalého varenia vákuovo balených potravín pri relatívne nízkej a presne kontrolovanej teplote.
O produkte
Presná regulácia teplotyVďaka neuveriteľnej presnosti 0,5 °C a 100-hodinovému časovaču si môžete pripraviť jedlo presne tak, ako chcete.
Intuitívne ovládanieNa nastavenie požadovaného režimu stačí niekoľko ťuknutí. Podsvietený displej zobrazuje aktuálnu teplotu a zostávajúci čas varenia.
Manuálne ovládanieUmožňuje vám vytvárať si vlastné scenáre varenia nastavením času a teploty.
Štyri automatické programyKaždý z prednastavených programov pečenia predstavuje optimálnu kombináciu nastavení teploty a času na varenie šťavnatého a jemného červeného mäsa, hydiny a rýb, zeleniny a ovocia, morských plodov a mnohých ďalších.
Na vákuu záležíPred prípravou sous vide je potrebné jedlo vákuovo zabaliť. S touto úlohou si bravúrne poradí AENO Vacuum Sealer, ktorý je špeciálne navrhnutý na automatické vákuovanie potravinárskych výrobkov.
Bezpečnosť a jednoduchá starostlivosťTepelne izolovaná rukoväť eliminuje riziko popálenia, zatiaľ čo funkcia automatického vypnutia zabraňuje prehriatiu. Absencia mechanických tlačidiel umožňuje bez námahy vyčistiť povrchy sous vide.
Kľúčové
Sous-vide (francúzsky výraz „vo vákuu“) je metóda pomalého varenia vákuovo balených potravín pri relatívne nízkej a presne kontrolovanej teplote.
O produkte
Presná regulácia teplotyVďaka neuveriteľnej presnosti 0,5 °C a 100-hodinovému časovaču si môžete pripraviť jedlo presne tak, ako chcete.
Intuitívne ovládanieNa nastavenie požadovaného režimu stačí niekoľko ťuknutí. Podsvietený displej zobrazuje aktuálnu teplotu a zostávajúci čas varenia.
Manuálne ovládanieUmožňuje vám vytvárať si vlastné scenáre varenia nastavením času a teploty.
Štyri automatické programyKaždý z prednastavených programov pečenia predstavuje optimálnu kombináciu nastavení teploty a času na varenie šťavnatého a jemného červeného mäsa, hydiny a rýb, zeleniny a ovocia, morských plodov a mnohých ďalších.
Na vákuu záležíPred prípravou sous vide je potrebné jedlo vákuovo zabaliť. S touto úlohou si bravúrne poradí AENO Vacuum Sealer, ktorý je špeciálne navrhnutý na automatické vákuovanie potravinárskych výrobkov.
Bezpečnosť a jednoduchá starostlivosťTepelne izolovaná rukoväť eliminuje riziko popálenia, zatiaľ čo funkcia automatického vypnutia zabraňuje prehriatiu. Absencia mechanických tlačidiel umožňuje bez námahy vyčistiť povrchy sous vide.
Kľúčové
Cena od 80,99 € - 99,35 € v 2 obchodoch
Otázky, recenzie a diskusia k AENO Sous Vide SV1 varič
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie












Pridať otázku