Balzamikový ocot 50 RESERVE 100 ml, Giusti
Výrobca: GIUSTI Modena 1605
EAN: 8006911003415
Hlavné výhody:
exkluzívny balzamikový ocot Giusti 50 RESERVE je vyrobený iba v obmedzenom množstve z najstarších sudov rodiny Giusti
táto výnimočná rezervná edícia pochádza z jedinečných sudov starších ako 50 rokov, čo zaručuje jej výnimočnú chuť
každá fľaša je ručne dokončená, očíslovaná a má luxusnú etiketu vytlačenú tradičným písmom a zdobenú 24-karátovým zlatom
elegantná kazeta obsahuje ručne fúkanú sklenenú pipetu na presné dávkovanie a štýlové podávanie
vhodné na podávanie na klasických jedlách, ako sú hoblinky 36-mesačného parmigiana, jahody alebo remeselná zmrzlina
ideálny na dochutenie čerstvých a plnených cestovín, domáceho rizota alebo ako záverečná úprava pokrmov
dokonale dopĺňa chuť mäsového alebo rybieho tataráku, carpaccia a surových morských plodov, ako sú ustrice alebo ceviche
odporúča sa tiež na dezerty ako panna cotta, mascarpone alebo horká čokoláda, kde podčiarkne ich intenzitu
niekoľko kvapiek sa môže podať aj samostatne ako digestívum na pomalé vychutnávanie po jedle
chuť je harmonická, intenzívne ovocná a drevitá, s výraznou sladkokyslou rovnováhou a bohatým aromatickým profilom
ocot zreje v sérii historických sudov z 19. storočia, ktoré sú vyrobené z
exkluzívny balzamikový ocot Giusti 50 RESERVE je vyrobený iba v obmedzenom množstve z najstarších sudov rodiny Giusti
táto výnimočná rezervná edícia pochádza z jedinečných sudov starších ako 50 rokov, čo zaručuje jej výnimočnú chuť
každá fľaša je ručne dokončená, očíslovaná a má luxusnú etiketu vytlačenú tradičným písmom a zdobenú 24-karátovým zlatom
elegantná kazeta obsahuje ručne fúkanú sklenenú pipetu na presné dávkovanie a štýlové podávanie
vhodné na podávanie na klasických jedlách, ako sú hoblinky 36-mesačného parmigiana, jahody alebo remeselná zmrzlina
ideálny na dochutenie čerstvých a plnených cestovín, domáceho rizota alebo ako záverečná úprava pokrmov
dokonale dopĺňa chuť mäsového alebo rybieho tataráku, carpaccia a surových morských plodov, ako sú ustrice alebo ceviche
odporúča sa tiež na dezerty ako panna cotta, mascarpone alebo horká čokoláda, kde podčiarkne ich intenzitu
niekoľko kvapiek sa môže podať aj samostatne ako digestívum na pomalé vychutnávanie po jedle
chuť je harmonická, intenzívne ovocná a drevitá, s výraznou sladkokyslou rovnováhou a bohatým aromatickým profilom
ocot zreje v sérii historických sudov z 19. storočia, ktoré sú vyrobené z
Cena 578 € v 1 obchode
Obchody, ktoré predávajú Balzamikový ocot 50 RESERVE 100 ml, Giusti











