Ceria Hraška na obaľovanie - pikantná 250g - diskusia
Výrobca: HRAŠKA
EAN: 8594056220014
Výrobné číslo: 243014
Lahodná hrachová zmes pikantné s chilli a cesnakom. Lahodná, výživná obaľovacie zmes hrachu a bezlepkových obilnín, ktorá umožňuje rýchle a zdravé obaľovanie bez použitia vajec. Cestíčko z hrášku dobre drží, neodpadáva, skvele chutí a aj napriek tomu, že ho smažíme je veľmi zdravé! Hrach samotný je veľmi Sytno potravinou s vyšším obsahom bielkovín a nižším obsahom sacharidov oproti zemiakov. Hrach obsahuje vitamíny skupiny B, draslík, železo, horčík aj zinok. hrach v kombinácii s obilninami a zeleninou sú perfektným, plnohodnotným (prevažne na bielkoviny) pokrmom vegetariánov, vegánov, diabetikov, celiatikov a osôb vyznávajúcich zdravý životný štýl. Prečo vyskúšať hrášku na obaľovanie? Desiatky spôsobov využitia (Rezne, lievance, karbonátky, sekaná, nátierka ...) Obsahuje bielkoviny, vitamíny, antioxidanty, vlákninu. Nízky glykemický index. Zdravá náhrada vajec (nie však našľahaný sneh). V testoch zlepšuje kvalitu a spojenia. Pokrmom dodáva peknú farbu. Zloženie: Hrach žltý, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), cesnak, soľ (40% draslíka), zmes korenia, chilli Obsah: 250g Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1437 kJ / 340 kcal tuk 3,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9g sacharidy 57,3g z toho cukry 1,9g vláknina 9,4g Bielkoviny 16,9g soľ 2,5g Draslík 1400 mg Horčík 70,8 mg železo 3,6mg zinok 2,8mg
Cena od 2,20 € - 2,46 € v 2 obchodoch
Otázky, recenzie a diskusia k Ceria Hraška na obaľovanie - pikantná 250g
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie
BIO NEBIO Kypriaci prášok z vínneho ka
4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350g
RAPUNZEL BIO Kandizovaná pomarančová k
Country Life Hraška na zahusťovanie be
WOLFBERRY Ghí 400 ml
THE BRIDGE Ryžová alternatíva smotany
EM Pestrec Mariánsky drvený plod 300g
GymBeam Bio Cejlónska škorica 100 g
CHILLI VEGI Pikantná koreniaca zmes BI
Sonnentor Bio Zeleninová polievka sv.
Kukuričný škrob NATURAL JIHLAVA 400 g
GymBeam Xantanová guma 100 g












Pridať otázku