České ghíčko Prepustené maslo ghí 720 ml - diskusia
Výrobca: České ghíčko
EAN: 8594178590859
Výrobné číslo: FM00148
Čo je ghí?
Ghí je maslový tuk, ktorý sa vyrába prepustením masla. Z masla sa odstránenie voda a mliečne bielkoviny. Ghí má vysoký dymový bod a dlhú trvanlivosť, dokonca nemusí byť skladované v chladničke . Ghí Neobsahuje laktózu ani mliečnu bielkovinu, čo ho robí vhodným pre ľudí s laktózovou intoleranciou. Pre mnoho jedincov tak môže byť lepšie stráviteľnejšie ako bežné maslo. Ghí dodáva jedlu bohatú a lahodnú maslovú chuť. Má tiež jemne orieškovú arómu, ktorá zvyšuje komplexnosť chuti pokrmu.
✅ Neprepaľuje sa
✅ Nie je nutné chladiť
✅ Dlhá trvanlivosť
✅ Vyrobené v SR
Ako používať ghí
Ghí (prepustené maslo) je možné použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Má vysoký bod zápalu, preto sa nepripaľuje .
Ideálne na vyprážanie – pravý viedenák sa robí na prepustenom masle.
Dá šmrnc vašej polievke aj omáčke.
Dusená zelenina na ghí je bezkonkurenčná.
Pri pečení je možné ghíčkom nahradiť všetky margaríny a maslo.
Možno aj natrieť na chlieb a jesť za studena.
Na prípravu mäsa a rýb
Potrebujete uvariť rýchlu večeru pre celú rodinu a doma je len okoralý chlieb? Chleba obaľte v ušľahanom vajíčku a opečte na ghíčku. Potrite horčicou, posypte pažítkou alebo nakrájanou cibuľkou a ste kráľovná kuchyne! Všetci si
Ghí je maslový tuk, ktorý sa vyrába prepustením masla. Z masla sa odstránenie voda a mliečne bielkoviny. Ghí má vysoký dymový bod a dlhú trvanlivosť, dokonca nemusí byť skladované v chladničke . Ghí Neobsahuje laktózu ani mliečnu bielkovinu, čo ho robí vhodným pre ľudí s laktózovou intoleranciou. Pre mnoho jedincov tak môže byť lepšie stráviteľnejšie ako bežné maslo. Ghí dodáva jedlu bohatú a lahodnú maslovú chuť. Má tiež jemne orieškovú arómu, ktorá zvyšuje komplexnosť chuti pokrmu.
✅ Neprepaľuje sa
✅ Nie je nutné chladiť
✅ Dlhá trvanlivosť
✅ Vyrobené v SR
Ako používať ghí
Ghí (prepustené maslo) je možné použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Má vysoký bod zápalu, preto sa nepripaľuje .
Ideálne na vyprážanie – pravý viedenák sa robí na prepustenom masle.
Dá šmrnc vašej polievke aj omáčke.
Dusená zelenina na ghí je bezkonkurenčná.
Pri pečení je možné ghíčkom nahradiť všetky margaríny a maslo.
Možno aj natrieť na chlieb a jesť za studena.
Na prípravu mäsa a rýb
Potrebujete uvariť rýchlu večeru pre celú rodinu a doma je len okoralý chlieb? Chleba obaľte v ušľahanom vajíčku a opečte na ghíčku. Potrite horčicou, posypte pažítkou alebo nakrájanou cibuľkou a ste kráľovná kuchyne! Všetci si
Parametre
| Dostupnost | in stock |
| Výrobce | České ghíčko |
Cena od 16,70 € - 18,90 € v 2 obchodoch
Otázky, recenzie a diskusia k České ghíčko Prepustené maslo ghí 720 ml
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie





Pridať otázku