Etažér Legio Nova
Výrobca: Eva Solo
EAN: 5706631074551
Výrobné číslo: 887266
Etažér Legio Nova od dánskej spoločnosti Eva Solo je určený na elegantné servírovanie cukroviniek, jednohubiek či ovocia. Vďaka jemným líniám s rafinovaným reliéfom bude ozajstnou ozdobou vášho prestretého stola. Etažér Legio Nova bol vyrobený z kvalitného glazovaného porcelánu a ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Skladá sa z troch tanierov s priemermi 19, 22 a 25 cm a stojana z nehrdzavejúcej ocele. Dobre sa zostavuje aj rozkladá, pri skladovaní tak nezaberá veľa miesta. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu.
O porceláne Legio Nova v skratke:
Vyrobený z vysoko kvalitného glazovaného porcelánu.
Porcelán je vhodný na použitie v rúre, mikrovlnnej rúre či mrazničke.
Ak chcete pokrm ohriať či zapiecť v tej istej nádobe, v ktorej ste ho zamrazili, vložte ho do ešte chladnej (nepredhriatej) rúry.
Nevhodné použitie na priamych zdrojoch žiarenia, ako sú plynové alebo elektrické platničky.
Všetok porcelán Legio Nova je možné umývať v umývačke riadu.
10-ročná záruka na porcelán!
Atraktívny dizajn série Legio Nova efektne rámuje prezentáciu servírovaného jedla. Vďaka princípu vytvorenia sortimentu riadu so zodpovedajúcimi rozmermi
O porceláne Legio Nova v skratke:
Vyrobený z vysoko kvalitného glazovaného porcelánu.
Porcelán je vhodný na použitie v rúre, mikrovlnnej rúre či mrazničke.
Ak chcete pokrm ohriať či zapiecť v tej istej nádobe, v ktorej ste ho zamrazili, vložte ho do ešte chladnej (nepredhriatej) rúry.
Nevhodné použitie na priamych zdrojoch žiarenia, ako sú plynové alebo elektrické platničky.
Všetok porcelán Legio Nova je možné umývať v umývačke riadu.
10-ročná záruka na porcelán!
Atraktívny dizajn série Legio Nova efektne rámuje prezentáciu servírovaného jedla. Vďaka princípu vytvorenia sortimentu riadu so zodpovedajúcimi rozmermi
Cena 103 € v 1 obchode
Obchody, ktoré predávajú Etažér Legio Nova
Zobraziť históriu ceny Etažér Legio Nova
História najnižšej ceny Etažér Legio Nova. Porovnanie obchodov, ktoré predávajú Etažér Legio Nova.











