Ghí špeciál 220ml škorica a vanilka
Výrobca: České ghíčko s.r.o. / Průmyslová 168 566 01 Vysoké Mýto
EAN: 8594178590910
Výrobné číslo: FM00255
Čo je ghí?
Ghí je maslový tuk, ktorý sa vyrába prepustením masla. Z masla sa odstránenie voda a mliečne bielkoviny. Ghí má vysoký dymový bod a dlhú trvanlivosť, dokonca nemusí byť skladované v chladničke . Ghí Neobsahuje laktózu ani mliečnu bielkovinu, čo ho robí vhodným pre ľudí s laktózovou intoleranciou. Pre mnoho jedincov tak môže byť lepšie stráviteľnejšie ako bežné maslo. Ghí dodáva jedlu bohatú a lahodnú maslovú chuť. Má tiež jemne orieškovú arómu, ktorá zvyšuje komplexnosť chuti pokrmu.
Ten najlepší cheese cake urobíte s korpusom z nadrvených sušienok zmiešaných práve so škoricovým ghíčkom. Ranná vločková kaša sypaná čokoládou alebo francúzskej toasty na Ghíčku so škoricou sú jednoducho paráda.
✅ Neprepaľuje sa
✅ Nie je nutné chladiť
✅ Dlhá trvanlivosť
✅ Vyrobené v SR
Ako používať ghí
Ghí (prepustené maslo) je možné použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Má vysoký bod zápalu, preto sa nepripaľuje .
Ideálne na vyprážanie – pravý viedenák sa robí na prepustenom masle.
Dá šmrnc vašej polievke aj omáčke.
Dusená zelenina na ghí je bezkonkurenčná.
Pri pečení je možné ghíčkom nahradiť všetky margaríny a maslo.
Možno aj natrieť na chlieb a jesť za studena.
Na prípravu mäsa a rýb
Ghí je maslový tuk, ktorý sa vyrába prepustením masla. Z masla sa odstránenie voda a mliečne bielkoviny. Ghí má vysoký dymový bod a dlhú trvanlivosť, dokonca nemusí byť skladované v chladničke . Ghí Neobsahuje laktózu ani mliečnu bielkovinu, čo ho robí vhodným pre ľudí s laktózovou intoleranciou. Pre mnoho jedincov tak môže byť lepšie stráviteľnejšie ako bežné maslo. Ghí dodáva jedlu bohatú a lahodnú maslovú chuť. Má tiež jemne orieškovú arómu, ktorá zvyšuje komplexnosť chuti pokrmu.
Ten najlepší cheese cake urobíte s korpusom z nadrvených sušienok zmiešaných práve so škoricovým ghíčkom. Ranná vločková kaša sypaná čokoládou alebo francúzskej toasty na Ghíčku so škoricou sú jednoducho paráda.
✅ Neprepaľuje sa
✅ Nie je nutné chladiť
✅ Dlhá trvanlivosť
✅ Vyrobené v SR
Ako používať ghí
Ghí (prepustené maslo) je možné použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Má vysoký bod zápalu, preto sa nepripaľuje .
Ideálne na vyprážanie – pravý viedenák sa robí na prepustenom masle.
Dá šmrnc vašej polievke aj omáčke.
Dusená zelenina na ghí je bezkonkurenčná.
Pri pečení je možné ghíčkom nahradiť všetky margaríny a maslo.
Možno aj natrieť na chlieb a jesť za studena.
Na prípravu mäsa a rýb
Cena 7,38 € v 1 obchode




