Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA 200 g
Výrobca: Natural Jihlava
EAN: 8595617900901
Miso v preklade znamená ,,fermentovaná fazuľa“. Je to tradičná japonská, kvasená potravina, ktorá je populárna po celom svete. Ide o druh korenia, ktorého základom je sója. Kuchári a nadšenci kulinárskych špecialít ho obľubujú kvôli komplexnej, bohatej chuti a schopnosti pridať tzv. ,,piatu chuť“ akémukoľvek jedlu.
Táto sójová pasta má slanú chuť, textúru podobnú maslu a sfarbenie od bielej až po hnedú. No tieto vlastnosti sa menia v závislosti od dĺžky kvasenia a pridaných surovín. Napríklad hnedé Miso sa spája s dlhšou fermentáciou a výraznejšou chuťou. Tieto nepasterizované formy obsahujú dokonca živé laktobacily, ktoré pomáhajú extrahovať živiny z potravy a majú priaznivý vplyv na trávenie.
Miso Mugi patrí k najobľúbenejším druhom, ktorý sa vyrába zo sóji a jačmeňa. Proces fermentácie je o niečo dlhší, než je to u iných odrôd. Čo má za následok jeho sfarbenie, ktoré sa pohybuje od červenej až po tmavo hnedú. Má silnú arómu jačmeňa a výraznejšiu chuť. Je neobvykle bohatým zdrojom živín, vrátane vitamínu B2, K, E, vápnika, železa, draslíka, cholínu, lecitínu, sodíka, diétnej vlákniny a bielkovín.
Zloženie: Sójové bôby BIO, jačmeň BIO, voda, morská soľ, kvasnice KOJI (huba Aspergillus oryzae).
Výživové údaje:
Energetická hodnota 494 kJ / 11
Táto sójová pasta má slanú chuť, textúru podobnú maslu a sfarbenie od bielej až po hnedú. No tieto vlastnosti sa menia v závislosti od dĺžky kvasenia a pridaných surovín. Napríklad hnedé Miso sa spája s dlhšou fermentáciou a výraznejšou chuťou. Tieto nepasterizované formy obsahujú dokonca živé laktobacily, ktoré pomáhajú extrahovať živiny z potravy a majú priaznivý vplyv na trávenie.
Miso Mugi patrí k najobľúbenejším druhom, ktorý sa vyrába zo sóji a jačmeňa. Proces fermentácie je o niečo dlhší, než je to u iných odrôd. Čo má za následok jeho sfarbenie, ktoré sa pohybuje od červenej až po tmavo hnedú. Má silnú arómu jačmeňa a výraznejšiu chuť. Je neobvykle bohatým zdrojom živín, vrátane vitamínu B2, K, E, vápnika, železa, draslíka, cholínu, lecitínu, sodíka, diétnej vlákniny a bielkovín.
Zloženie: Sójové bôby BIO, jačmeň BIO, voda, morská soľ, kvasnice KOJI (huba Aspergillus oryzae).
Výživové údaje:
Energetická hodnota 494 kJ / 11
Cena od 4,45 € - 4,99 € v 2 obchodoch
Obchody, ktoré predávajú Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA 200 g
Zobraziť históriu ceny Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA 200 g
História najnižšej ceny Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA 200 g. Porovnanie obchodov, ktoré predávajú Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA 200 g.
Mlynček na korenie a soľ MP0210 Alessi
Mlynček na korenie LAMART LT7021 RUBER
Mlynček na korenie MILLTOP WOOD 20191 
Korenie na zemiaky SONNENTOR 25 g
Tescoma súprava soľ,korenie a špáradlá
Jačmenné miso mugi Bio NATURAL JIHLAVA
Tescoma cukornička dávkovacia 150 ml C
Soľ trepačka HAMBURGER Philippi 5 cm s
Tescoma špáradlá PRESTO, 300 ks
Sada: miska s lyžičkami a mlynčeky na 
Korenie do kaše SONNENTOR 70 g
Mlynček na soľ MILLTOP WOOD 20191 19 c
                                
                            








