Japonský krájací nôž SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi - diskusia
Výrobca: MIYABI
EAN: 4009839390609
"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou."
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémně ostrý japonský nôž SUJIHIKI s dlohou štíhlou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízká výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západného filetovacieho noža. Bez väčšej námahy nakrájate na jemné plátky surové mäso a ryby. Neprekonateľnú geometriu noža oceníte aj pri porciovaní pečeného mäsa, šunky alebo hydinových pŕs. Ak patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou vašej kuchyne. Robustná skvele vyvážená, ergonomická rukoväť z exotického dreva výborne sedí v ruke a minimalizuje námahu ruky pri práci v rôznych uhloch.
Odporúčanie: vzhľadom na jemnosť čepele, nie je tento nôž vhodný na prácu s mäsom obsahujúcim kosti.
Špecifikácia: dĺžka čepele 24 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémně ostrý japonský nôž SUJIHIKI s dlohou štíhlou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízká výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západného filetovacieho noža. Bez väčšej námahy nakrájate na jemné plátky surové mäso a ryby. Neprekonateľnú geometriu noža oceníte aj pri porciovaní pečeného mäsa, šunky alebo hydinových pŕs. Ak patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou vašej kuchyne. Robustná skvele vyvážená, ergonomická rukoväť z exotického dreva výborne sedí v ruke a minimalizuje námahu ruky pri práci v rôznych uhloch.
Odporúčanie: vzhľadom na jemnosť čepele, nie je tento nôž vhodný na prácu s mäsom obsahujúcim kosti.
Špecifikácia: dĺžka čepele 24 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli
Cena 200 € v 1 obchode
Otázky, recenzie a diskusia k Japonský krájací nôž SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie












Pridať otázku