Japonský nôž na zeleninu KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi - diskusia
Výrobca: MIYABI
EAN: 4009839390555
"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou."
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie, lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Odolná rukoväť osembokého tvaru sedí dobre v ruke a zvyšuje bezpečnosť uchopenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 9 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stovkami rokov práce nožiarskych majstrov. Ide o viacfázový proces brúsenia,
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie, lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Odolná rukoväť osembokého tvaru sedí dobre v ruke a zvyšuje bezpečnosť uchopenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 9 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stovkami rokov práce nožiarskych majstrov. Ide o viacfázový proces brúsenia,
Otázky, recenzie a diskusia k Japonský nôž na zeleninu KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie
Wüsthof IKON nôž Santoku 17 cm 4976
Wüsthof CLASSIC nôž Santoku 14 cm 4182
Zatváracia santoku nôž Karasu Dellinge
Srbský kuchynský nôž VG-10 ZED ONE Del
Nôž Santoku FRESH KITCHEN K1220104 Tef
Wüsthof GOURMET nôž Santoku 17 cm 4188
Wüsthof Sekáč 16 cm 4680/16
Santoku nôž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Wüsthof CLASSIC IKON nôž Santoku 14 cm
WÜSTHOF CRAFTER Santoku 17 cm 3783/17
Wüsthof CLASSIC nôž Santoku 17 cm 4183

Pridať otázku