Japonský nôž na zeleninu KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi - diskusia
Výrobca: MIYABI
EAN: 4009839390555
"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou."
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie, lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Odolná rukoväť osembokého tvaru sedí dobre v ruke a zvyšuje bezpečnosť uchopenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 9 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stovkami rokov práce nožiarskych majstrov. Ide o viacfázový proces brúsenia,
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský malý nôž KUDAMONO, s tenkou, ale odolnou krátkou čepeľou, je ideálny na čistenie, lúpanie a krájanie ovocia a zeleniny. Môžete s ním prekročiť hranice bežnej prípravy surovín a využiť ho na dekoratívne vyrezávanie z ovocia a zeleniny tzv. carving. Odolná rukoväť osembokého tvaru sedí dobre v ruke a zvyšuje bezpečnosť uchopenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 9 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, kde hrá nôž jednodznačne hlavnú úlohu. Japonské nože série MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stovkami rokov práce nožiarskych majstrov. Ide o viacfázový proces brúsenia,
Cena 142 € v 1 obchode
Otázky, recenzie a diskusia k Japonský nôž na zeleninu KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie












Pridať otázku