LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
Výrobca: LABETA
EAN: 8594009162460
LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
Želírovací cukor je vhodný pre diabetikov a je prirodzene bez lepku.
Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie.
Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy.
Zloženie: fruktóza, želírovacie látky 3,3% (guma guar, xanthan, pektíny, guma tara, karubín), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, protihrudkujúca látka: fosfáty vápenaté, extrakt z oregana
Návod na prípravu: Očistené a vykôstkované ovocie 900-1000 g rozomelieme alebo prelisujeme, 5-7 minút povaríme a odstavíme. Ak chceme vyrobiť tuhšie marmeládu alebo ak máme veľa šťavnaté ovocie ako sú čerešne, višne, maliny, použijeme iba 800-900 g ovocia. Obsah vrecka prisypeme do horúceho ovocia a rozpustíme miešaním. Teraz znovu za stáleho miešania 3-5 minút povaríme. Podľa chuti môžeme pridať kyselinu citrónovú. Odoberieme prípadnú penu a horúcou marmeládu nalejeme opatrne do pohárikov, zaviečkujeme, otočíme na cca 5 minút dnom hore.
Želírovacie prípravok, s ktorým zavaríte až 1 kg ovocia. Ideálne pre veľa sladké ovocie.
Želírovací cukor je vhodný pre diabetikov a je prirodzene bez lepku.
Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie.
Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy.
Zloženie: fruktóza, želírovacie látky 3,3% (guma guar, xanthan, pektíny, guma tara, karubín), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, protihrudkujúca látka: fosfáty vápenaté, extrakt z oregana
Návod na prípravu: Očistené a vykôstkované ovocie 900-1000 g rozomelieme alebo prelisujeme, 5-7 minút povaríme a odstavíme. Ak chceme vyrobiť tuhšie marmeládu alebo ak máme veľa šťavnaté ovocie ako sú čerešne, višne, maliny, použijeme iba 800-900 g ovocia. Obsah vrecka prisypeme do horúceho ovocia a rozpustíme miešaním. Teraz znovu za stáleho miešania 3-5 minút povaríme. Podľa chuti môžeme pridať kyselinu citrónovú. Odoberieme prípadnú penu a horúcou marmeládu nalejeme opatrne do pohárikov, zaviečkujeme, otočíme na cca 5 minút dnom hore.
Želírovacie prípravok, s ktorým zavaríte až 1 kg ovocia. Ideálne pre veľa sladké ovocie.
Cena 1,99 € v 1 obchode
Obchody, ktoré predávajú LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
Zobraziť históriu ceny LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
História najnižšej ceny LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g. Porovnanie obchodov, ktoré predávajú LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g.
4slim čekankový topping 700 g - čokolá
GymBeam BIO Javorový sirup 250 ml
Sonnentor Bio paprika mletá sladká 50 
Sonnentor Bio Pepř barevný celý 50g
Country Life Trstinová šťava sušená 25
Vanilkový cukor light (fruktóza) Provi
COUNTRY LIFE Ryžový sirup BIO 250 ml
Country Life Karobový prášok svetlý 50
Energit hroznový cukor MULTIVITAMÍN Ja
Country Life Sirup kokosový BIO 250 ml
BORGES Eco natura balzamový ocot z Mod
GymBeam Ružová Himalájska soľ - jemná 
                                
                            























