LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g - diskusia
Výrobca: LABETA
EAN: 8594009162460
LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
Želírovací cukor je vhodný pre diabetikov a je prirodzene bez lepku.
Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie.
Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy.
Zloženie: fruktóza, želírovacie látky 3,3% (guma guar, xanthan, pektíny, guma tara, karubín), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, protihrudkujúca látka: fosfáty vápenaté, extrakt z oregana
Návod na prípravu: Očistené a vykôstkované ovocie 900-1000 g rozomelieme alebo prelisujeme, 5-7 minút povaríme a odstavíme. Ak chceme vyrobiť tuhšie marmeládu alebo ak máme veľa šťavnaté ovocie ako sú čerešne, višne, maliny, použijeme iba 800-900 g ovocia. Obsah vrecka prisypeme do horúceho ovocia a rozpustíme miešaním. Teraz znovu za stáleho miešania 3-5 minút povaríme. Podľa chuti môžeme pridať kyselinu citrónovú. Odoberieme prípadnú penu a horúcou marmeládu nalejeme opatrne do pohárikov, zaviečkujeme, otočíme na cca 5 minút dnom hore.
Želírovacie prípravok, s ktorým zavaríte až 1 kg ovocia. Ideálne pre veľa sladké ovocie.
Želírovací cukor je vhodný pre diabetikov a je prirodzene bez lepku.
Stačí pridať už len ovocie a podľa chuti kyselinu citrónovú. Cukor vystačí cca na 1 kg ovocia a je ideálny na veľa sladké ovocie.
Ľahko si pripravíte lahodné domáce marmelády a džemy.
Zloženie: fruktóza, želírovacie látky 3,3% (guma guar, xanthan, pektíny, guma tara, karubín), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, protihrudkujúca látka: fosfáty vápenaté, extrakt z oregana
Návod na prípravu: Očistené a vykôstkované ovocie 900-1000 g rozomelieme alebo prelisujeme, 5-7 minút povaríme a odstavíme. Ak chceme vyrobiť tuhšie marmeládu alebo ak máme veľa šťavnaté ovocie ako sú čerešne, višne, maliny, použijeme iba 800-900 g ovocia. Obsah vrecka prisypeme do horúceho ovocia a rozpustíme miešaním. Teraz znovu za stáleho miešania 3-5 minút povaríme. Podľa chuti môžeme pridať kyselinu citrónovú. Odoberieme prípadnú penu a horúcou marmeládu nalejeme opatrne do pohárikov, zaviečkujeme, otočíme na cca 5 minút dnom hore.
Želírovacie prípravok, s ktorým zavaríte až 1 kg ovocia. Ideálne pre veľa sladké ovocie.
Cena 1,99 € v 1 obchode
Otázky, recenzie a diskusia k LABETA Želírovací ovocný cukor 250 g
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie
Sonnentor Bio Čierne korenie mleté 50
Sonnentor Bio Pepř barevný celý 50g
Sonnentor Bio Curry sladké 50 g
Energit hroznový cukor MULTIVITAMÍN Ja
Čakankové sladenie 874 ml COUNTRY LI
Country Life Sirup kokosový BIO 250 ml
Energit Hroznový cukor Multivitamín Ci
Sonnentor Bio Chilli vločky 45g
4Slim Čakankový topping jahoda 330 g
Čakankové sladenie 250 ml COUNTRY LI
Country Life Sirup agávový BIO 250 ml
INTACT rolka HROZNOVÝ CUKOR S VIT.C pa
























Pridať otázku