MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 20 cm - diskusia
Výrobca: MIYABI
EAN: 4009839390586
"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou."
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájanie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 20 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná osemboká rukoväť dobre sedí v ruke zvyšuje bezpečnosť uchopenia. Nôž GYUTOH si svoju obľubu získal aj medzi šéfkuchármi západného štýlu varenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 20 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, pri ktorých hrá nôž bezkonkurenčne hlavnú úlohu. Japonské nože radu MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stov
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský nôž GYUTOH je pôsobivý svojou stabilnou čepeľou v autentickom japonskom tvare. Nôž disponuje mimoriadnou silou rezu a je ideálny na krájanie a plátkovanie mäsa. Vyšší hrot je optimálny na kolískový/kĺzavý štýl krájania. 20 cm dlhá čepeľ, vykrojená záštita a komfortná osemboká rukoväť dobre sedí v ruke zvyšuje bezpečnosť uchopenia. Nôž GYUTOH si svoju obľubu získal aj medzi šéfkuchármi západného štýlu varenia.
Špecifikácia: dĺžka čepele 20 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, pri ktorých hrá nôž bezkonkurenčne hlavnú úlohu. Japonské nože radu MIYABI 4000FC vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukoväťou boli vyvinuté s dôrazom na eleganciu a maximálnu praktickosť a bezpečnosť.
Čepeľ noža je vyrobená z FC61 dvakrát tvrdenej chrómovej ocele. Na dosiahnutie ešte lepších vlastností bolo použité unikátne kalenie postupom CRYODUR®, počas ktorého je oceľ zmrazená pri -196 ° C. Výsledný materiál sa môže pochváliť výnimočnou tvrdosťou. Ručné tradičné ostrenie Honbazuke je overené stov
Otázky, recenzie a diskusia k MIYABI Japonský nôž na mäso GYUTOH 20 cm
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie
Wüsthof GOURMET nôž Santoku 17 cm 4188
Wüsthof CLASSIC IKON nôž Santoku 14 cm
Wüsthof CLASSIC nôž Santoku 14 cm 4182
Srbský kuchynský nôž VG-10 ZED ONE Del
WÜSTHOF CRAFTER Santoku 17 cm 3783/17
Santoku nôž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Zatváracia santoku nôž Karasu Dellinge
Wüsthof Sekáč 16 cm 4680/16
Wüsthof IKON nôž Santoku 17 cm 4976
Nôž Santoku FRESH KITCHEN K1220104 Tef
Wüsthof CLASSIC nôž Santoku 17 cm 4183

Pridať otázku