Ručný šľahač Concept SR3300 biely Ruční šlehač SR3300 s příkonem 500 W vám usnadní spousty práce v kuchyni.Šlehač SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 ryc
Výrobca: Concept
EAN: 8595631011768
Výrobné číslo: SR3300
Praktický ručný šľahač Ručný šľahač Concept SR3300 v čistej bielej farbe sa stane nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni. Pomôže vám s prípravou sviežej nátierky na párty aj lahodného krému na tortu pre oslávencov. Výkonný 500W motor zaistí rýchle výsledky hnetenia aj šľahania. Jednoduchá obsluha Šľahač je vybavený výkonným 500W motorom, ktorý môžete jednoducho regulovať. Vyberte si jednu z 5 rýchlostí, alebo využite funkciu Turbo, ktorá zvýši výkon na maximum. Všetky nadstavce môžete ľahko vybrať jednoduchým stlačením tlačidla. Široké využitie Výhodou tohto ručného šľahača sú dlhé šľahacie metly, hnetacie háky aj ponorný mixovací nadstavec, s ktorým jednoducho vyšľaháte napríklad lahodnú krémovú polievku. Navyše môžete využiť aj špeciálne šľahacie metly, ktoré sú ideálne na domácu šľahačku alebo bielkový sneh. Hnetacie háky sa vám budú hodiť pri príprave treného, kysnutého či perníkového cesta. Bezpečnosť na prvom mieste Ručný šľahač Concept SR3300 disponuje bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje prehriatiu motora a celému poškodeniu prístroja. Môžete tak bezpečne pripravovať pokrmy.
Cena 36,80 € v 1 obchode
Obchody, ktoré predávajú Ručný šľahač Concept SR3300 biely Ruční šlehač SR3300 s příkonem 500 W vám usnadní spousty práce v kuchyni.Šlehač SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 ryc
Zobraziť históriu ceny Ručný šľahač Concept SR3300 biely Ruční šlehač SR3300 s příkonem 500 W vám usnadní spousty práce v kuchyni.Šlehač SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 ryc
História najnižšej ceny Ručný šľahač Concept SR3300 biely Ruční šlehač SR3300 s příkonem 500 W vám usnadní spousty práce v kuchyni.Šlehač SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 ryc. Porovnanie obchodov, ktoré predávajú Ručný šľahač Concept SR3300 biely Ruční šlehač SR3300 s příkonem 500 W vám usnadní spousty práce v kuchyni.Šlehač SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 ryc.











