Sujihiki Filetovací nůž Miyabi 6000MCT 24 cm - Miyabi ZWILLING J.A. HE
Výrobca: MIYABI
EAN: 4009839376894
"Kuchyňa, v ktorej nenájdete dobrý nôž, nie je kuchyňou."
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský nôž SUJIHIKI so štíhlou dlhou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízka výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západného filetovacieho noža. Bez väčšej námahy nakrájate na jemné plátky surové mäso a ryby. Neprekonateľnú geometriu noža oceníte aj pri porciovaní pečeneého mäsa, šunky alebo pŕs z hydiny. Ak patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou vašej kuchyne. Robustná, dokonale vyvážená, ergonomická rukoväť z exotického dreva výborne sedí v ruke a minimalizuje námahu ruky pri práci v rôznych uhloch.
Odporúčanie: vzhľadom na jemnosť čepele, nie je tento nôž vhodný na prácu s mäsom obsahujúcim kosti.
Špecifikácia: dĺžka čepele 24 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, pri ktorých hrá nôž bezkonkurenčne hlavnú úlohu. Japonské nože radu MIYABI 5000FCD vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukovä
Masaharu Morimoto, expert na japonskú kuchyňu a šéfkuchár
Extrémne ostrý japonský nôž SUJIHIKI so štíhlou dlhou čepeľou vyniká v plátkovaní jemného mäsa. Nízka výška čepele znižuje trenie a nôž tak lepšie preniká mäsom. Ak ste doposiaľ pracovali s európskymi nožmi, prekvapí vás čepeľ svojou neobyčajnou jemnosťou. SUJIHIKI je japonskou zdokonalenou verziou západného filetovacieho noža. Bez väčšej námahy nakrájate na jemné plátky surové mäso a ryby. Neprekonateľnú geometriu noža oceníte aj pri porciovaní pečeneého mäsa, šunky alebo pŕs z hydiny. Ak patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou vašej kuchyne. Robustná, dokonale vyvážená, ergonomická rukoväť z exotického dreva výborne sedí v ruke a minimalizuje námahu ruky pri práci v rôznych uhloch.
Odporúčanie: vzhľadom na jemnosť čepele, nie je tento nôž vhodný na prácu s mäsom obsahujúcim kosti.
Špecifikácia: dĺžka čepele 24 cm
Potešenie z varenia začína už prípravnými prácami, pri ktorých hrá nôž bezkonkurenčne hlavnú úlohu. Japonské nože radu MIYABI 5000FCD vás budú s gráciou sprevádzať všetkými rituálmi prípravy pokrmu. Nože s tradičnou rukovä
Cena 265 € v 1 obchode
Obchody, ktoré predávajú Sujihiki Filetovací nůž Miyabi 6000MCT 24 cm - Miyabi ZWILLING J.A. HE











