Škorica cejlónska - kôra celá - Cinnamomum verum - Cortex cinnamomi ceylanici 50 g - diskusia
Výrobca: Bioruža
Škorica cejlónska - kôra celá - Cinnamomum verum - Cortex cinnamomi ceylanici
Škorica cejlónska je nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni aj prirodzeným podporným prostriedkom pre zdravie, s ktorým môžete obohatiť chuť svojich obľúbených jedál i prispieť k posilneniu imunity.
Vlastnosti:
Antioxidanty: Cejlónska škorica je plná antioxidantov, ktoré pomáhajú bojovať proti oxidačnému stresu a chránia bunky pred poškodením.
Protisparodické a protizápalové účinky: Je známa svojimi protizápalovými a antibakteriálnymi vlastnosťami, čo pomáha podporovať imunitný systém.
Regulácia hladiny cukru: Pomáha pri regulácii hladiny cukru v krvi, čo ocenia najmä ľudia so sklonom k výkyvom cukru.
Podpora trávenia: Škorica cejlónska má priaznivý vplyv na tráviaci trakt – zlepšuje trávenie, pomáha pri nevoľnostiach a zmierňuje nafukovanie.
Príjemná aróma a chuť: Jemná sladkastá chuť s výraznou arómou robí túto škoricu obľúbenou prísadou do dezertov, nápojov a korenených jedál.
Použitie:
Kulinárske využitie: Cejlónska škorica je ideálna na prípravu sladkých i slaných jedál, ako sú koláče, zákusky, kaše, kompóty, smoothies, ale tiež na dochutenie mäsa, rýb a zeleniny.
Príprava nápojov: Môže sa pridať do horúcich nápojov, ako sú čaj, horúca čokoláda či varené víno, kde jej aróma príjemne obohatí chuť.
V tradičnej medicíne: Použív
Škorica cejlónska je nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni aj prirodzeným podporným prostriedkom pre zdravie, s ktorým môžete obohatiť chuť svojich obľúbených jedál i prispieť k posilneniu imunity.
Vlastnosti:
Antioxidanty: Cejlónska škorica je plná antioxidantov, ktoré pomáhajú bojovať proti oxidačnému stresu a chránia bunky pred poškodením.
Protisparodické a protizápalové účinky: Je známa svojimi protizápalovými a antibakteriálnymi vlastnosťami, čo pomáha podporovať imunitný systém.
Regulácia hladiny cukru: Pomáha pri regulácii hladiny cukru v krvi, čo ocenia najmä ľudia so sklonom k výkyvom cukru.
Podpora trávenia: Škorica cejlónska má priaznivý vplyv na tráviaci trakt – zlepšuje trávenie, pomáha pri nevoľnostiach a zmierňuje nafukovanie.
Príjemná aróma a chuť: Jemná sladkastá chuť s výraznou arómou robí túto škoricu obľúbenou prísadou do dezertov, nápojov a korenených jedál.
Použitie:
Kulinárske využitie: Cejlónska škorica je ideálna na prípravu sladkých i slaných jedál, ako sú koláče, zákusky, kaše, kompóty, smoothies, ale tiež na dochutenie mäsa, rýb a zeleniny.
Príprava nápojov: Môže sa pridať do horúcich nápojov, ako sú čaj, horúca čokoláda či varené víno, kde jej aróma príjemne obohatí chuť.
V tradičnej medicíne: Použív
Parametre
| Aromaterapeuticky účinok | podpora krvného obehu |
| Forma | celá |
| Hmotnosť | 50.000g; 250.000g; 1000.000g |
| Objem | 50 g; 250 g; 1000 g |
| ❀ Kategória produktu | Potraviny a korenie |
Cena od 3,09 € - 25,70 € v 1 obchode
Otázky, recenzie a diskusia k Škorica cejlónska - kôra celá - Cinnamomum verum - Cortex cinnamomi ceylanici 50 g
Pridať otázku
Pridať recenziu, hodnotenie
Pridať recenziu, hodnotenie
HEERA Rímska rasca mletá 100 g
Ochucovacia pasta Funcakes - Kokos 100
Sugarflair Colours Izopropylalkohol 14
Ochucovacia pasta Funcakes - Mango 120
Vilgain Bazalka BIO 20 g
Ochucovacia pasta Funcakes - Mäta 100
BIO NEBIO Rasca celá BIO 40 g
Vilgain Cesnak granulovaný BIO 40 g
Vilgain Korenie čierne BIO biely mletý
Ochucovacia pasta Funcakes - Ruža 100
Provita SOL himalájska cierna hrubá 50
Piepor biely, korenie biele - celé - P
























Pridať otázku